Avoimet työpaikat 2020

Kesätyöpaikat 2020

Haemme mansikkatilallemme Kouvolaan innokkaita puutarhatyöntekijöitä tälle viljelykaudelle erilaisiin avustaviin tehtäviin – kokemusta ei siis tarvita, koulutamme työhön. Asenne ja motivaatio ratkaisevat paljon.

Herralan Marjatila viljelee tänä kesänä ensimmäistä kertaa mansikkaa ja hernettä myös Joenrannan Mansikkapaikalla Kouvolassa. Työpaikka on lähellä Kouvolan keskustaa, Alakylässä. Meille on hyvät kulkuyhteydet ja pääset perille myös bussilla.

Joustavat työehdot

Voit tulla töihin 1-3 kuukaudeksi. Työsuhdetta on myös mahdollista jatkaa mansikan sekä herneiden poiminnan parissa aina syyskuulle asti.

Teemme töitä viikon jokaisena päivänä, arkena ja viikonloppuisin. Työpäiviä on 4-6/viikko. Työpäivien pituus vaihtelee sää- ja satotilanteen mukaan 4-8 tuntiin. Vapaapäiväsi voivat sattua myös arkipäiville. Aloitamme työt aikaisin aamulla.

Vielä ehtii hakea

Valinta on jo käynnissä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikkoja saattaa olla avoinna myöhemminkin keväällä ja kesällä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä sähköpostilla toimisto@joenrannanmansikkapaikka.fi

Mansikan- ja herneenpoimija

Työhön kuuluu mansikoiden sekä herneiden poiminta. Työssä on oltava tarkka ja oma-aloitteinen. Työ on fyysisesti raskasta. Poimintatyö alkaa kesäkuun puolessa välissä herneen osalta, mansikasta satoa aletaan poimia heinäkuun alussa.

Palkkaus noudattaa maaseutuelinkeinojen työehtosopimuksen ohjepalkkoja. Poimintatyö tehdään pääsääntöisesti urakkapalkalla.

 

Täytä lomake

 

Strawberry and pea pickers to our fields

We expect you are accurate and self-initiated. Work is physically demanding. We work everyday of the week. Payment by Maaseutuelinkeinojen TES / contracts. The job is close to center of Kouvola, in Alakylä. Nearest bus stop is less than 2 km away. Accommodation possible.  You don’t need previous experience, we’ll train you!

Fill the form